ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Επικοινωνείτε μαζί μας κάνοντας την παραγγελία σας και δίνοντάς μας τα απαραίτητα στοιχεία για την παράδοσή της.

  • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ: Αν η παραλαβή της παραγγελίας γίνει από το κατάστημά μας αρκεί να την έχετε κάνει την προηγούμενη ημέρα ώστε να σας την ετοιμάσουμε. Η πληρωμή της γίνεται στο κατάστημά μας με κάρτα ή μετρητά.
  • ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ: Για τις περιοχές του Δήμου Πατρέων όπως αυτές έχουν προσδιοριστεί στο πεδίο «δωρεάν παράδοση» , και η διανομή γίνεται από εμάς, μέσα από την τηλεφωνική επικοινωνία μας ορίζεται μέρα και ώρα παράδοσής της. Η πληρωμή της γίνεται ή με κάρτα μέσα από το e-shop μας ή με μετρητά την στιγμή της παραλαβή της από εσάς.
  • ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα μέσα από την τηλεφωνική σας παραγγελία , ελέγχουμε τον τρόπο για να εξασφαλιστεί η έγκαιρη παράδοσή της. Στη συνέχεια πραγματοποιείτε την παραγγελία και την πληρωμή της στο e-shop μας και επικοινωνούμε μαζί σας για να ορίσουμε την ημέρα και την ώρα που μπορείτε να παραλάβετε.

ΜΕΣΩ ΤΟΥ E-SHOP ΜΑΣ

  1. Κάντε την παραγγελία σας από το e-shop μας συμπληρώνοντας την φόρμουλα με τα στοιχεία επικοινωνίας.
  2. Με βάση το σημείο που μας έχετε υποδείξει για την παραλαβή της, ελέγχουμε τον τρόπο αποστολής( υπεραστικό κτέλ ή μεταφορική εταιρεία) για να εξασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας ενημερώντάς σας ώστε να ορίσουμε ημέρα και ώρα παράδοσης.
  3. Ολοκληρωνετε τη διαδικασία της παραγγελίας με την πληρωμή της στο e-shop μας έτσι ώστε να ετοιμαστεί και να σας αποσταλεί.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη εάν με δική σας υπαιτιότητα δεν γίνει η έγκαιρη παραλαβή της παραγγελίας από εσάς, από το σημείο , την ημέρα και την ώρα που έχουμε συμφωνήσει.