Το εργαστήριο επεξεργασίας της Aloe Vera

Η ΜEGALOE ήλθε να προσφέρει αληθινή, φρέσκια και 100% φυσική γέλη Αloe Vera!

Το εξειδικευμένο εργαστήριο της MEGALOE προμηθεύεται αποκλειστικά από πιστοποιημένους βιοκαλλιεργητές Αloe Vera από τους οποίους παραλαμβάνει καθημερινά φρεσκοκομμένα φύλλα Αλόης (B. Miller) που πληρούν συγκεκριμένες ποιοτικές προδιαγραφές.

megaloe

Το εργαστήριο της MEGALOΕ είναι πιστοποιημένο για την εφαρμογή του διεθνούς συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων EN ΙSO 22000:2018, εξασφαλίζοντας τον ποιοτικό έλεγχο του προϊόντος από την καλλιέργειά του, την διαδικασία παρασκευής του έως και την τελική παράδοσή του σε εσάς.

Η επεξεργασία των φρέσκων φύλλων Aloe Vera γίνεται με χειροποίητο τρόπο (χωρίς μηχανική παρέμβαση) και η εξαγωγή της γέλης από αυτά γίνεται φιλετάροντάς τα με το χέρι ένα – ένα διασφαλίζοντας έτσι το υψηλό επίπεδο ποιότητας του τελικού παραγόμενου προϊόντος.

Τα στάδια παραγωγής είναι οργανωμένα έτσι ώστε η παραγόμενη γέλη να δέχεται την λιγότερη δυνατή επεξεργασία προκειμένου να παραμένουν αναλλοίωτα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά της. Επίσης δεν περιέχει καμία επιπρόσθετη φυσική ή χημική ουσία( γλυκαντικό, πηκτικό ή συντηρητικό) γιαυτό και είναι μικρής διάρκειας ζωής και βρίσκεται πάντα υπό ψύξη.

Σας προσφέρουμε φρέσκια, ζωντανή, και 100% φυσική γέλη Aloe Vera όπως βρίσκεται μέσα στα φύλλα του φυτού διατηρώντας όλα τα ωφέλιμα συστατικά της στην μέγιστη βιολογική τους αξία. Ένα προϊόν αληθινό, ανυπέρβλητης διατροφικής αξίας, κάνοντας ξεχωριστή την εμπειρία κατανάλωσής του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Εργαστήριο megaloe
Εργαστήριο megaloe
Εργαστήριο megaloe
Εργαστήριο megaloe
Εργαστήριο megaloe
Εργαστήριο megaloe

MEGALOE

Προϊόντα Αλόης

Το εργαστήριο μας διαθέτει πιστοποίηση από την TÜV HELLAS για την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO 22000:2018, καθώς και πιστοποίηση της παραγόμενης γέλης μας ως βιολογικό προιόν από την εταιρεία ΔΗΩ.

  • 5.909.90

  • 5.30

  • 3.20

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ